Sunnmøres Alpine Arv – En reise fra de første tindepionerene til dagens bratte eventyr

Sunnmøres Alpine Arv – En dokumentarfilm for alle som lar seg fascinere av bratt aktivitet i vestlandsfjella – og det spesielle opphavet til vår fjellkultur. Filmen hadde premiere på NRK1 våren 2016.

Regi: Eirik Vaage & Carl Nesset
Produsent: Nesset Film i samarbeid med Frost Media. Samproduksjon med NRK.
Støtte fra: Vestnorsk Filmsenter, Sparebank 1 Søre Sunnmøre, Høgskulen i Volda.

Følg gjerne siste nytt om filmen på facebook.com/sunnmoresalpinearv

 

SuAA_filmplakat_v5e_w450px

 

Bidragsytere Sunnmøres Alpine Arv

Det er veldig mange som fortjener en stor takk for hjelp og støtte under arbeidet med Sunnmøres Alpine Arv. Både i form av hjelp med arkivmateriale, research, praktisk hjelp og annet. Vi vil nok en gang få si: Tusen takk for all hjelp! Liste kommer.

Fjellfilmfestivalen

Filmen Sunnmøres Fjellhistorie er plukket ut til filmprogrammet 2013 ved årets festival på Gjendesheim. En fantastisk anledning å vise filmen med Jotunheimen som flotte kulisser! Festivalen varer fra 13. til 15. september, og du finner mer informasjon på fjellfilm.no.

Få informasjon om “På en Fjellhylle”

Takk for interessen rundt filmen om Kari-Anne på fjellgården i Storfjorden. Det er desverre en prosess til ferdigstilling og siden det vil gå litt tid sender jeg gjerne en oppdatering om prosjektet til de som ønsker det. Fyll da inn epost og navn i feltet under (uforpliktende).

Ditt navn

E-post

Musikkvideo

Tre dager, studio og eksteriørt, lysende set design, bakprojektering, vind, regn, sjø, regn, sol ++. Mildt sagt kjekt og utfordrende å gjøre foto her. Foto: Mark Lawrence